- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Krkonošská houbovačka
Propláchnuté sušené houby namočíme do studené vody asi na 30 minut. Pak houby scedíme a pokrájíme na menší kousky. Krupky dobře promyjeme, dáme do litru vody, přidáme houby, lžíci másla, sůl ...
vícePodkrkonošská hladká Ančka s kysaným zelím
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostky. Vložíme je do hrnce s 1/2 litrem vody, přidáme sůl, kmín, dáme je vařit. Uvařené brambory slijeme. Kysané zelí dáme do druhého hrnce, zalijeme...
víceHovězí couralka s domácím strouháním
Do uvařeného hovězího vývaru připravíme zavářku - "strouhání". Do mísy dáme polohrubou mouku, vejce a trošku vody (asi 0,5 dl). Mouku s vajíčkem promícháme, dáme na pomoučený vál a rukama...
víceLibečková tvarohová pomazánka s mandlemi
Libeček - "zelené maggi" omyjeme, lístky otrháme, malé lístky odložíme na ozdobu, větší velmi drobně posekáme. Omyjeme a osušíme jablka a broskve. Jablka rozkrájíme na osminky, zbavíme...
víceBramboráky s hlívou ústřičnou
Čerstvou hlívu ústřičnou očistíme, omyjeme a pokrájíme nadrobno. Oloupané a omyté syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle a dáme je do mísy. Přebytečnou vodu z brambor slijeme....
víceZapékané dřevorubecké brambory s houbami
Čerstvé houby očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky a dáme do pánve na rozpálený olej (3 lžíce). Osolíme mořskou solí, ochutíme bílým pepřem a kmínem, promícháme a dusíme do doby, až se...
víceŠišky se strouhankou
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Potom je oloupeme a na pomoučeném vále jemně nastrouháme. Přidáme 100 g krupice, 2 lžíce octa, sůl (1/2 lžičky), 2 vejce a podle potřeby hrubou mouku. Vše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele