- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Polévka s kukuřicí a uzenými žebry
Den před vařením polévky si připravíme marinádu: Do 1 litru studené vody dáme očištěnou rozpůlenou cibuli, česnek, ocet, lžičku soli, celý pepř, bobkový list, lžíci majoránky a kmín. ...
vícePolévka s knedlíčky z mletého masa
Do hrnce s osolenou vodou dáme vařit celou, očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli. (1 l voda + 1 lžička sůl.) Pomleté maso dáme do misky, osolíme (1 lžička sůl), přidáme drobně nasekanou...
víceJátrová domácí paštika
Syrová vepřová játra umyjeme, nakrájíme na menší kusy a společně s nakrájenou slaninou a žemlí, kterou jsme měli namočenou v mléce, umeleme na masovém strojku. K játrům přidáme 80 g...
vícePomazánka z kuřecích jater s kapary
Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. K ní přidáme nakrájená kuřecí játra, promícháme a pod pokličkou chvíli dusíme do měkka. Játra necháme vychladnout a pak je společně s...
víceVejce plněná telecím mozkem
Uvařená vejce na tvrdo oloupeme a každé rozpůlíme, vyjmeme žloutky, které dáme do misky a rozmačkáme. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní nadrobno nakrájený telecí...
vícePlněná rajčata se zeleninou
Velká rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a vydlabeme. Rajčata necháme odkapat. Připravíme si náplň: Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na pánvi v rozpáleném olivovém oleji a k ní přidáme...
víceSrbská proja
Těsto na srbskou proju připravíme tak, že do mísy dáme vejce, smetanu, 3 dl horkého mléka, sůl a 2 lžíce sádla. Za soustavného míchání po 10 minutách přidáme zbylé mléko a kukuřičnou mouku....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele