- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Kukuřičné noky s treskou
Připravíme noky. V hrnci uvedeme do varu 1,25 litru vody, osolíme ji a postupně do ní přisypáváme kukuřičnou mouku. Za častého míchání dřevěnou vařečkou vaříme polentu asi 50 minut. Přitom ji...
víceCavatappi s treskou
Sušené houby nasypeme do misky s trochou vlažné vody a necháme je nabobtnat. Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme je, zbavíme semínek a nahrubo je nasekáme. Oloupeme stroužek česneku a...
víceOrecchiette s mušlemi a hráškem
Oloupejeme šalotku a nasekáme. Do pánve nalijeme 2 lžíce oleje a nasekáme šalotku a osmažíme. Přidáme hrášek, smažíme, přidáme sůl a pepř. Přilijeme horkou vodu a povaříme 10-12 minut. ...
víceČervené corzetti s treskou
Připravíme si těsto. Na vál prosijeme mouku, uprostřed uděláme důlek, rozklepneme do něho vajíčka, přidáme propasírovaná rajčata a špetku soli a ze všeho vypracujeme hladké a pružné těsto....
víceIndická polévka s hráškem
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme brambory, cibuli a česnek a za stálého míchání při nízké teplotě opékáme cca 5 minut, dokud cibule nezměkne. Vmícháme koření garam masala, mletý koriandr a...
víceStortelli s plody moře
Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a nahrubo nasekáme. Oloupeme stroužky česneku a lehce podrtíme. Petrželku a bazalku nasekáme. Cukety pokrájíme na kolečka. Mušle dáme...
víceSalát z farfalle s kaviárem
Do misky nalijeme citronovou šťávu, přidáme špetku soli a mícháme, dokud se sůl zcela nerozpustí. Přidáme špetku čerstvě mletého pepře, pramínkem přiléváme olej a vidličkou vyšleháme hladkou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele