- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Treska s indickou omáčkou
Pokrájenou mrkev a cibuli přendáme do hrnce, podlijeme 750 ml vody a vínem. Uvedeme k varu a vaříme 15 minut. Maso z tresky dáme do horké vody a necháme 15 minut ohřívat bez vaření. 200 ml...
vícePikantní omáčka s dušeným štikozubcem
Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce. Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet. Vaříme v páře 20 minut. Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec...
vícePlněné papriky s hrozinkami
Rýži uvaříme dle návodu. Cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném másle. Přidáme cukr, pokrájený tymián a rajčata. Osolíme a opepříme. Povaříme 5 minut, přisypeme rýži a...
víceVepřová pečeně se zeleninou
Česnek oloupeme a rozetřeme, smícháme se solí, pokrájenou cibulí, pepřem, paprikou, hořčicí, majoránkou, tymiánem, saturejkou a cayenským pepřem. Vzniklou směsí natřeme maso a necháme odležet...
víceVepřová panenka na ovoci
Olej smícháme s citronovou šťávou a marinádou polijeme maso. Necháme 1 hodinu odležet. Nakrájenou šalotku osmahneme na rozpáleném másle, chvíli podusíme a poté podlijeme vínem. Zahustíme...
víceKrůtí maso s jablky
Maso osolíme a opepříme. Osmahneme na 75 g rozpáleného másla, poté podlijeme 1/4 octa a necháme 15 minut dusit. Po 15 minutách přilijeme další čtvrtinu octa. Postup poté ještě jednou...
víceQuiche z Lotrinska
Mouku smícháme s olejem a pokrájeným máslem. Vypracujeme vláčné těsto, dle potřeby přilijeme vodu. Těsto necháme 1 hodinu odležet v chladu. Slaninu pokrájíme na tenké proužky. Vejce smícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele