- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Indonéské rizoto
Rýži propláchneme vodou a necháme dobře okapat. 40ml olej rozehřejeme v hrnci, přidáme pokrájený česnek, cibuli. Necháme chvilku osmažit a poté přisypeme rýži. Smažíme 2 minuty, poté...
víceRýže po kantonsku
Cibuli, pórek a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. 40ml oleje rozpálíme a usmažíme na něm omeletu z rozšlehaným vajec. Vystydlou omeletu pokrájíme na nudličky, smícháme s...
víceSmažený chléb
Z vajec, mléka, cukru a mouky ušleháme těsto. Chleba namočíme do těsta a ihned smažíme na rozpáleném másle. Servírujeme namazané marmeládou.
víceRažniči z hovězího masa
Cibuli a papriky pokrájíme na větší kousky. Šalotku nakrájíme na drobné kousky. Maso, olej, zeleninu a bylinky smícháme dohromady, mísu zakryjeme fólií a necháme marinovat přes noc v...
víceHovězí vařené na niti
Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky. Přisypeme koření a přidáme bylinky. Zalijeme vodou a přisypeme sůl. Uvedeme k varu a vaříme 50 minut. Poté vložíme maso na jednom konci pevně...
víceHovězí maso v provensálské omáčce
Maso pokrájíme na 3 cm velké kousky a 20 minut jej smažíme na rozpáleném oleji. Papriky a cibuli očistíme a pokrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nasekáme na drobnější kousky, rajčata a...
víceOmáčka z bílého vína
Cibuli pokrájíme na drobné kousky a zpěníme na 30g rozpáleného másla. Přilijeme víno a ocet. Vaříme do zredukování objemu na 2/3. Přidáme vývar a rajčatový protlak. Osolíme, opepříme a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele