- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Nudle s krevetami
Jarní cibulku očistíme, bílé konce nakrájíme na kolečka a zelenou část nakrájíme podélně na proužky. Oloupeme a na kostičky nakrájíme zázvor. Krevety očistíme a opláchneme. Na hluboké pánvi...
vícePangasius se špenátem
Špenát necháme rozmrazit. Pangasia omyjeme a osušíme. Filety osolíme a opepříme. Creme fraiche dochutíme hořčicí, cayenským pepřem, solí a namažeme jím filety z pangasia. Šalotku oloupeme,...
víceUzený losos na zelí
Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen, nakrájíme na proužky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Uzeného lososa nakrájíme na porce. Na pánvi rozpálíme olej a uzeného lososa na...
vícePangas s fenyklem
Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Fenykl omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Zelené listy nakrájíme nadrobno a dáme stranou. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Pangase...
víceČervená řepa s uzenou makrelou
Šalotku oloupeme. Červenou řepu a šalotku nakrájíme na tenké plátky. Pomeranč omyjeme a osušíme. Oloupeme kůru, vylisujeme 3 lžíce šťávy. Kopr omyjeme, lístky nasekáme nahrubo. Na pánvi...
víceFazolové lusky s ovčím sýrem
Fazolky omyjeme, očistíme, nakrájíme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Saturejku omyjeme, lístky otrháme a...
vícePečené brambory s jelitem a hruškami
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku oloupeme a nakrájíme na proužky. Slaninu nakrájíme také na tenké proužky. Rozmarýn omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce másla...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele