- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Rýžový nákyp s hruškami a mandlemi
Do hrnce dáme mléko, sůl, 80 g cukru a rýži, přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme 20 minut, dokud se mléko nevsákne do rýže. Stáhneme ze sporáku, necháme vychladnout. Troubu...
víceDrobenkový koláč s broskvemi
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Broskve a višně zbavíme pecek. Broskve nakrájíme na plátky, společně s višněmi dáme do zapékací mísy. Vymačkáme šťávu z...
víceHrušková žemlovka
Máslo necháme rozpustit. Toasty máslem pokapeme, rozkrojíme na trojúhelníky a vyložíme jimi dno zapékací mísy. Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Hrozinky omyjeme, hrušky oloupeme,...
víceČokoládové suflé
Misky na suflé vymažeme máslem a vysypeme moučkovým cukrem. Čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni. Na rozpuštěném másle necháme zpěnit mouku, po částech vmícháme mléko a přivedeme k varu....
víceNákyp ze sušeného ovoce
Meruňky, švestky, hrušky a hrozinky namočíme do studené vody a necháme 12 hodin odležet. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Změklé ovoce smícháme s 1...
víceClafoutis s višněmi
Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme moukou. Višně omyjeme a necháme okapat. Vejce, bílek a cukr ušleháme do pěny. Přimícháme mléko, sůl,...
víceLasagne s lososem
Bazalku omyjeme, lístky otrháme a nakrájíme na tenké proužky, které smícháme s bešamelovou omáčkou. Lososa vykostíme a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Zapékací...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele