- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Královský kuřecí salát
Do hlubokého hrnce vložíme omyté a očištěné kuře, přidáme bobkový list, 8 kuliček celého pepře, 2 cibule, vše osolíme a zalijeme studenou vodou tak, aby bylo kuře celé ponořené. Přivedeme k...
vícePistáciové sušenky
Asi 2/3 pistácií umeleme a promícháme s moukou. Z bílků, citronové šťávy a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Pak do něj přimícháme skořici a umleté pistácie s moukou. Nakonec zamícháme žloutky a...
víceBramborové knedlíky plněné masem
Brambory ve slupce vaříme v osolené vodě 20 minut. Scedíme, necháme okapat a potom je oloupeme a rozšťoucháme. Bramborové pyré necháme vychladnout. Pak přidáme žloutek, mouku, strouhanku a...
víceHovězí steak s cibulovými kroužky
Hovězí maso nakrájíme na 4 silnější plátky, trochu je naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením. Na pánvi rozpálíme máslo a steaky na něm z obou stran smažíme. Hotové steaky vyjmeme z...
víceHruškový salát s fíky
Hrušky omyjeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na plátky. Vložíme je do mísy, zakápneme limetkovou šťávou. Creme fraiche smícháme s polovinou nastrouhaného parmezánu, trochou vody a ušleháme...
víceTresčí polévka s mušlemi a chobotnicí
Mušle vysypeme do mísy se studenou vodou a řádně je omyjeme a očistíme kartáčkem. Poškozené mušle odstraníme a všechny ještě jednou propláchneme ve studené vodě. V hrnci rozpálíme 5 lžic...
víceVanilkové mléko s jahodovou zmrzlinou
Kysané mléko smícháme se smetanou, plnotučným mlékem a vanilkovou dření z lusku. Přidáme cukr a vanilkový cukr, vše promícháme. Do 4 vysokých sklenic dáme po 2 kuličkách jahodové zmrzliny a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele