- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Hrušková bezlepková buchta
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Plech vyložíme pečícím papírem. Do kastrolu vložíme lněné semínko, přilijeme jablečný mošt, přidáme špetku soli, skořici a 5 minut povaříme. Pak směs...
víceOřechovo-smetanový dort
V míse ušleháme žloutek s vodou a cukrem do bílé pěny. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh a opatrně ho zamícháme do žloutkové směsi. Nakonec přimícháme mouku, kypřící prášek do pečiva a...
víceBroskvová šarlota
U cukrářských piškotů seřízeneme na jedné straně konce a klademe je po obvodu a na dno dortové formy. Broskve scedíme, 3 půlky broskví odložíme na stranu a zbytek pokrájíme na malé kousky. ...
víceSalát z vodního melounu
Na suché pánvi opražíme sezamová semínka. Limetku omyjeme, osušíme, kůru ostrouháme a šťávu vymačkáme. Limetkovou šťávu smícháme s olivovým olejem, sezamem a špetkou soli. Meloun oloupeme,...
víceVepřové na kantonský způsob
Maso potřeme polovinou sójové omáčky a necháme 15 minut odpočinout. Jarní cibulky, zázvor, sójovou pastu a badyán utlučeme v hmoždíři, dáme do mísy a smícháme s rýžovým vínem, polovinou medu,...
víceLetní salát se zálivkou
Rukolu propláchneme ve studené vodě a natrháme na kousky. Rajčata i ovčí sýr rozkrájíme na malé kousky. Řasu Wakame nastříháme na proužky. Do menší misky vlijeme sójovou omáčku, rýžový ocet,...
víceSkleněné nudle s houbami a tofu
Houby shitake a skleněné nudle necháme odděleně změknout ve vařící vodě. Zázvor oloupeme, nakrájíme na kostičky a smícháme se 4 lžícemi sójové omáčky, 2 lžícemi chilli omáčky a limetkovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele