- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Pepřové kuličky s rumovou polevou
V míse utřeme vejce s cukrem, přimícháme limetkovou kůru, skořici, mletý zázvor, bílý pepř, mletý hřebíček. Amonium rozpustíme v rumu a přimícháme. Do směsi přidáme mouku a uhněteme tuhé těsto...
víceKrůta na pomerančích
Pomeranče omyjeme, oloupeme a vymačkáme z nich šťávu do velké mísy, do které přidáme i zbytky pomerančů i s kůrou, zalijeme vodou a promícháme. Následně do mísy přidáme sůl, pepř, tymián,...
víceHruškové želé se zeleným čajem
V hrnci přivedeme k varu hroznovou šťávu, necháme ji trochu zchladnout a nalijeme ji na lístky zeleného čaje. Lístky necháme 3 minuty louhovat. Poté čaj přecedíme. V hrnci smícháme zelený čaj...
víceKrémová polévka s mořským ďasem
Mořškého ďasa omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. V kastrolu rozehřejme máslo a...
víceJehněčí filé se zeleným chřestem
Chřest vaříme v horké osolené vodě 5 minut. Vyjmeme a udržujeme v teple. Jehněčí maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Oloupeme česnek a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme 3 lžíce...
víceVepřové maso na čínský způsob
Jarní cibulky nakrojíme křížem v délce 2,5 cm od každého konce a dáme na chvíli do studené vody. Konce cibulek se otevřou. Sušené houby přelijeme vroucí vodou. V jiné misce smícháme všechny...
víceHovězí roštěnec s ementálem
Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Osolíme, posypeme steakovým kořením, troškou rozmarýnu. Na pánvi rozpálíme polovinu slunečnicového oleje a steaky na něm z obou stran...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele