- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Hovězí pečeně s brusinkovou omáčkou
Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Hovězí pečeni omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s rozpáleným slunečnicovým olejem. Maso ze všech stran opečeme, poté vložíme do...
víceHovězí roštěnec s jarní cibulkou
Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vetřeme do něj rozmarýn. Necháme 30 minut odpočívat. Na ohnivzdorné pánvi...
víceRoštěnec s bylinkovou krustou
Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Na pekáček vložíme máslo a přidáme slunečnicový olej. Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme steakovým kořením a...
víceSteakov závitky v omáčce z modrého sýra
Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme, paličkou na maso naklepeme. Do misy vložíme na jemno nasekanou bazlaku, limetkovou kůru, prolisovaný česnek, promícháme a směs klademe na maso. Navrch...
víceHovězí steaky s hříbky
Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením. Na pánvi rozpálíme polovinu másla a steaky na něm z obou stran opečeme. Poté je...
víceHovězí stroganoff s hříbky
Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Osolíme, opepříme a posypeme mletou pálivou paprikou. V pánvi rozpálíme slunečnicový olej, maso na nějm ze všech stran orestujeme....
víceHověz maso v zázvorové omáčce
Jarní cibulku a česnek očistíme, nakrájíme na kolečka. Ve velké pánvi rozpálíme polovinu slunečnicového oleje, jarní cibulku a česnek orestujeme. Potom vsypeme nastrouhaný zázvor, na jemno...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele