- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Toasty s krůtími řízky
Řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Osolíme, opepříme a překrojíme napůl. Na talíř dáme mouku, na druhý talíř dáme vajíčko, přidáme 1 lžíci mléka a rozšleháme ho a na třetí talíř nasypeme...
víceArtyčoky s krevetami
Do mísy nalijeme studenou vodu a přidáme 2 lžíce citronové šťávy. Z artyčoků vyndáme stonek, spodní konec zarovnáme a malé, tuhé listy odstraníme. Vrchní část artyčoků odkrojíme, listy...
víceHrozinky naložené v mandlovém likéru
Omyté hrozinky nasypeme do čistých 250 ml zavařovacích sklenic. Zalijeme mandlovým likérem a vzduchotěsně uzavřeme. Sklenice uložíme do chladu a temna.
víceTřešňové pusinky
Třešně necháme okapat a potom je rozmixujeme za pomoci ručního mixéru. Bílky ušleháme do polotuha, poté do něj přimícháme limetkovou šťávu, špetku soli, moučkový cukr a nakonec třešňové pyré. ...
víceItalská bramborová polévka
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Celer omyjeme a nakrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme olivový olej, česnek, cibuli a...
víceKrůtí řízky s rajčaty a mangovým čatní
Krůtí řízky omyjeme a osušíme. Z oleje, vínovice (Grappa), soli, pepře a papriky připravíme marinádu, do které na 10 minut vložíme řízky. Gril elektrické trouby předehřejeme. Rajčata omyjeme,...
víceNaložené ovoce v brandy
Vodní meloun rozpůlíme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na kostky. Broskve omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Jahody omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Do připravených...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele