- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Jarní salát s kozím sýrem
Kozí sýr zabalíme do utěrky, zatížíme mísou, tak aby se odstranila přebytečná tekutina. Necháme asi 1,5 h odležet. Do menšího hrnce dáme asi na 3 minuty povařit konnyaku, který potom...
víceRendlík plný různých chutí
Do většího hrnce nalijeme vodu do které namočíme asi na 50 minut řasu kombu. Poté hrnec dáme na plotnu a přivedeme k varu. Vaříme asi 20 minut a pak řasu vyndáme. Do hrnce dáme kousky krůtího...
vícePomerančový flan
Troubu předehřejeme na 175 stupňů Celsia. V malém kastrolu smícháme 50 g cukru s pomerančovou šťávou a marmeládou, necháme projít varem. Do zapékací mísy dáme pomerančovou směs a necháme...
víceKuskusový nákyp s jehněčím masem
Zmrazenou zeleninu necháme rozmrazit. Kuskus propláchneme a dáme do mísy. Zeleninový vývar přivedeme k varu s 1 lžíci olivového oleje a přelijeme jím kuskus, necháme 10 minut bobtnat. Jarní...
víceDušená čočka se zeleninou a parmskou šunkou
Čočku vložíme do hrnce, zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Vaříme 10 minut. Jarní cibulku a česnek očistíme a nakrájíme na kolečka. Řapíkatý celer očistíme a nakrájíme na...
vícePikantní čertovská omáčka
Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. V kastrůlku rozpustíme 10 g másla, přidáme cibulku a orestujeme ji. Potom přidáme celý pepř, tymián, bobkový list, bílé víno, ocet a necháme...
víceSušené brusinky v griotce
Do připravených čistých sklenic nasypeme sušené brusinky a zalijeme je griotkou. Brusinky musí být všechny ponořené v griotce. Do každé sklenice vložíme 3 lístky máty. Sklenice vzduchotěsně...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele