- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Polévka z tofu a řasou arame
Řasy arame namočíme cca na 7 minut do studené vody, dokud nenasáknou vodu. Poté je scedíme a rozdělíme do čtyř hlubokých misek. Šalotku pokrájíme na proužky a přidáme do misek. Tofu krájíme na...
víceRestovaná zelenina v sójové omáčce
Do hluboké pánve nalijeme oba druhy oleje, rozpálíme. Šalotku pokrájíme na jemno a zlehka smažíme na oleji cca 2 minuty. Mrkev rozkrájíme na tenké plátky a přihodíme k šalotce, smažíme asi 2...
víceGrilovaná dýně se sójovou omáčkou
Dýni krájíme na kousky cca 4 cm široké. Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme k varu, vhodíme kostky dýně a vaříme asi 10 minut, následně scedíme. Mezitím zapneme troubu a přepneme ji na...
víceHouby v sójové omáčce
Houby namočíme do horké vody asi na 25 minut, poté scedíme. Používáme jen hlavičky hub. V kastrůlku smícháme dashi, mirin, sójovou omáčku, saké, cukr a vaříme. Přidáme houby, snížíme teplotu...
víceDýně s hruškovým přelivem
Nakládané hrušky oloupeme, pokud ještě mají slupku. Dužinu v mixéru zpracujeme, tak nám vznikne hrušková kaše. Směs přendáme do misky a přidáme sójovou omáčku, mirin a cukr. Vše dobře...
víceChřest s miso zálivkou
Chřest očistíme a propláchneme. Do hrnce nalijeme osolenou vodu a počkáme, až se začne vařit. Potom přihodíme chřest a necháme asi 2 minutky povařit. Poté ho ihned vhodíme do ledové vody a...
víceKedlubna vařená v dashi omáčce
Kedlubnu omyjeme a slupku oloupeme, poté ji pokrájíme na kolečka o síle asi 2,5 cm. Do každého kolečka uděláme dva křížové zářezy a kolečka položíme do hrnce zářezy ke dnu. Zalijeme vodou, aby...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele