- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Brokolice se žloutkovým dipem
Do hrnce dáme vařit vodu do které vsypeme půl lžičky soli. Brokolici očistíme, rozdělíme na růžičky a vložíme do vroucí vody. Vaříme asi 10 minut, dokud není měkká, poté ji přemístíme do...
víceOpražený celer s mrkví
Celer zbavíme nečistot, omyjeme a oloupeme. Nasekáme ho na tenké nudličky. Do misky dáme 0,5 litru vody a 2 lžičky octa, zamícháme a vložíme nasekané nudličky celeru. Necháme asi 20 minut...
víceJarní salát s kozím sýrem
Kozí sýr zabalíme do utěrky, zatížíme mísou, tak aby se odstranila přebytečná tekutina. Necháme asi 1,5 h odležet. Do menšího hrnce dáme asi na 3 minuty povařit konnyaku, který potom...
víceHouby shimeji v zálivce
Od hub oddělíme nožičky, upotřebíme jen kloboučky. Houby osolíme, na pánvi rozpálíme olej a vložíme houby, smažíme asi 2 minuty z každé strany, dokud nejsou měkké. Houby dáme do menší misky...
víceVařená ředkev
Ředkev očistíme a rozkrájíme na kostky o rozměru asi 3 x 3 cm. Do hrnce nalijeme studenou vodu, vhodíme kostky ředkve a povaříme asi 5 minut, poté scedíme. V kastrůlku smícháme dashi, Mirin,...
víceBaklažán na grilu
Troubu přepneme na režim grilování a rozehřejeme. Baklažány pomažeme olejem a propíchneme jehlicí. Grilujeme asi 13 minut, dokud se slupka nezkrabatí. Poté baklažány dáme do studené vody. Když...
víceLetní salát s arašídy
Kedlubnu a mrkev očistíme a zbavíme slupky. Obojí nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do cedníku, osolíme a necháme důkladně propláchnout studenou vodou asi 20 minut. Poté osušíme. Na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele