- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Salát se zálivkou
Římský salát propláchneme, tak aby na něm nezůstaly nečistoty. Do hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl, natrhaný salát na kousky a vaříme asi 2 minuty. Salát scedíme a vložíme do studené vody, aby...
víceTalíř plný dobrůtek
Krůtí maso a tuňáka nakrájíme na kostičky. Krevety a malé chobotničky očistíme. Slávky rozloupneme, ale maso ponecháme vevnitř. Všechny tyto suroviny rozložíme na podnos. Naaranžujeme k nim...
víceTuňák s miso omáčkou
Kedlubnu zbavíme tvrdé slupky a nakrájíme na kolečka. Ve větším rendlíku smícháme dashi granule s vodou, miso, saké, mirin, sójovou omáčku a povaříme. Přihodíme kousky kedlubny, brambor a...
víceVařený pstruh ve vývaru
Do velké hluboké pánve nalijeme mirin, saké, sójovou omáčku, zázvor, cukr a dashi. Povaříme dokud se cukr nerozpustí. Do ryby uděláme z každé strany tři zářezy. Ryby vložíme do pánve se...
víceSmažená zelenina a plody moře
Krevety a olihně nakrájíme na menší kousky. Kedlubnu, ředkvičky, cibuli a zelené fazolky nakrájíme na proužky. Petržel nasekáme na jemno. Nakrájené plody moře, zeleninu a petržel smícháme v...
víceSmažené dary z moře
Krevety očistíme, do každé uděláme tři řezy, otočíme je bříšky dolů a zatlačíme, aby se narušila jejich struktura, krevety se potom nebudou kroutit. Plátky sépie i lososa rozkrájíme na kousky...
víceTuňák se saké omáčkou
Tuňáka očistíme a zbavíme kostí, pokud nějaké najdeme. Rybu osolíme. Na středně velké pánvi rozpálíme olej. Na olej položíme tuňáka kůží dolů a smažíme asi 4 minuty. Snížíme teplotu a rybu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele