- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Mandlovo-medové mlsání s hrozinkami
Do mísy vložíme ovesné vločky, sezamová semínka, slunečnicová semena, mletou skořici, med, cukr, mandle, olej z vlašských ořechů a promícháme, až vzniknou hrudky. Troubu předehřejeme na 180...
víceJablečno-zázvorový svařák
Jablečné víno, bílý rum a zázvorový likér nalijeme do hrnce, přidáme cukr a na sporáku zahříváme. Pomeranče omyjeme, i s kůrou je nakrájíme na špalíčky, do každého zapíchneme hřebíček a...
víceHorký svařák
Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy. Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku....
víceHorký medovo-mandlový likér
Do kastrolu nasypeme cukr, zalijeme 30 ml studené vody a necháme na sporáku rozpustit. Až cukrový sirup začne karamelizovat, přilijeme do kastrolu 1 litr vroucí vody, přidáme nové koření,...
víceHorká zázvorová čokoláda
Ze smetany ušleháme šlehačku a odložíme ji stranou. Mléko a čokoládu nalámanou na kousky vložíme do hrnce a zahříváme, aby se čokoláda rozpustila. Přidáme cukr a zahřejeme pod bod varu. ...
víceFazolová polévka s klobáskou
Klobásky nakrájíme na kolečka a vložíme do kastrolu. Nasucho restujeme asi 5 minut. Poté je vyjmeme a odložíme stranou. Šalotku očistíme a nakrájíme na kolečka. Vložíme ji do kastrolu s...
vícePikantní kuřecí vývar
Kuřecí křídla, na kolečka nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, celý libeček a celou skořici vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a opepříme. Přidáme kousek zázvoru a limetkovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele