- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Vynikající ovocné čatní
Připravíme kastrol, vložíme do něj sušené meruňky, fíky, křížaly, hrozinky, cukr, jablečný ocet, vodu, sůl, pomerančovou kůru, hřebíček, mleté nové koření, skořici, zázvor, promícháme a...
víceZázvorovo-brusinkové čatní
Jablka omyjeme, očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, Vložíme do hrnce, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a brusinky. Kousek zázvoru oloupeme a nastrouháme do kastrolu,...
víceBorůvkovo-jablečné čatní
V kastrolu smícháme očištěná, oloupaná a na kostičky nakrájená jablka, borůvky, najemno nasekanou cibuli, jablečný ocet, cukr, zázvor, římský kmín, koriandr a sůl. Promícháme a přivedeme k...
víceChilli omáčka se zázvorem
Chilli papričky omyjeme, očistíme, rozkrojíme, zbavíme semen a najemno nasekáme. Papriky omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Oba druhy paprik společně se zázvorem...
vícePikantní domácí kečup
Do připraveného kastrolu vložíme brusinky, skořici, badyán, zázvor, chilli papričku, pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, hřebíček ocet, vodu, třtinový cukr, sůl a na kostičky nakrájená...
víceKukuřičná směs
Mraženou kukuřici nasypeme do síta a necháme rozmrazit. Připravíme kastrol do kterého vložíme hořčici, med, ocet, sůl a cukr. Při nízké teplotě směs zahříváme, dokud se cukr nerozpustí a...
víceMandlové pokušení
Plech na pečení vyložíme alobalem, který tence potřeme máslem. Do pánve nasypeme cukr, přilijeme vodu, javorový sirup a přivedeme k varu, prudce vaříme asi 10 minut. Pánev sundáme ze sporáku...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele