- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Vánoční dort se sušeným ovocem a mandlemi
Sušená jablka a švestky nakrájíme na malé kousky, vložíme do kastrolu. Přidáme sušené brusinky, máslo, cukr, rum a brusinkový džem. Za stálého míchání přivedeme k varu, 10 minut povaříme a...
víceČokoládovo-kaštanová omáčka
Do kastrolu vložíme kaštanové pyré, nalámeme do něj bílou čokoládu, přilijeme smetanu a na mírném ohni rozpustíme. Poté sundáme ze sporáku, přimícháme bílý rum a ihned podáváme.
víceVánoční pudink se sušenými meruňkami
Sušené meruňky dáme do kastrolu, zalijeme je rumem a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme asi 5 minut, poté kastrol sundáme z plotny a necháme vychladnout. Poté meruňky smícháme s...
víceRajčatová omáčka se zázvorem
Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kostičky, zázvor nastrouháme. Vše rozmixujeme na hladkou kaši. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme rozmixovanou směs a 10 minut dusíme. Přidáme...
víceŽemlovka s penettone a zakysanou smetanou
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Panettone pokrájíme na plátky, ve vrstvách je skládáme do máslem vymazané zapékací mísy. Víno nalijeme do kastrolu, zahřejeme pod bod varu a...
víceBramborové špalíčky s česnekem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Brambory omyjeme, rozkrájíme na špalíčky a rozprostřeme na plech. Česnek očistíme a celé stroužky rozložíme na plech k bramborám. Osolíme, posypeme...
víceBorůvková omáčka s portským vínem
Do kastrolu vložíme borůvkový džem, dijonskou hořčici, worcester, kuřecí vývar a portské víno. Přivedeme k varu a necháme suroviny rozpustit. Omáčku za stálého míchání vaříme asi 5 minut,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele