- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Nadívaná krůtí roláda
Krůtí prsa omyjeme, očistíme, zakryjeme potravinovou fólií a paličkou na maso rozklepeme. Do velkého sáčku nalijeme olivový olej, bílé víno, worcester, sůl a pořádně protřeseme. Poté dovnitř...
víceOmáčka z portského vína s nivou
Do kastrolu dáme husí sádlo, přidáme mouku a usmažíme hladkou jíšku. Poté přilijeme portské víno a pokračujeme ve šlehání, dokud omáčka nezhoustne. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm...
vícePečená vepřová žebra na tymiánu
Žebra omyjeme a očistíme. Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Připravíme si pekáč a na jeho dno rozložíme na kolečka nakrájenou červenou cibuli. Vepřová žebra osolíme, opepříme a...
víceKuřecí cassoulet
Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme sádlem. Červené fazole scedíme, propláchneme, necháme okapat a vložíme do mísy. Klobásky Chorizo nakrájíme na kolečka, kuřecí...
víceZeleninovo-bylinková omáčka z kuřecího vývaru
Do připraveného kastrolu vložíme kuřecí drůbky, zalijeme 1,2 l vody, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibulku, česnek, na kostičky nakrájený řapíkatý celer, nahrubo...
vícePečená husa plněná jablky a hrozinkami
Sušená jablka zalijeme studenou vodou a necháme přes noc nabobtnat. Vodu slijeme, jablka dáme do mísy, přidáme skořici, hrozinky, strouhanku, hřebíček, zázvor, zlatý sirup, najemno nasekané...
víceKuřecí nudličky s paprikou a ementálem
Na suché pánvi opražíme nasekané mandle a poté je odložíme stranou. Na pánvi rozpálíme olej a na nudličky nakrájená krůtí prsa na něm orestujeme, osolíme a opepříme. Přidáme na kostičky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele