- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- rakanka
rakanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 32x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro rakanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 32Pikantní kuřecí polévka s citrónovou kůrou
Připravíme si základ pro polévku. Cibuli nakrájíme na malé kostičky a papričky očistíme, zbavíme semen a pokrájíme na tenká kolečka. Oloupaný česnek nasekáme nožem na velmi jemno. Omyté...
víceSmetanová polévka se zavářkou z kukuřičných placek
Kukuřičné tortilly nakrájíme na tenké krátké nudličky a osmažíme se v rozpáleném oleji na pánvi dozlatova. Rajčata omyjeme pod tekoucí vodou a vložíme na rozpálenou suchou pánev. Restujeme...
víceOsvěžující polévka z avokáda a limetek
Zralá avokáda rozpůlíme a zbavíme slupky. Vydloubneme pecku a dužinu nakrájíme na kostičky. Pokrájená avokáda rozmixujeme na pyré. Oloupanou cibuli nasekáme nadrobno. Připravíme zeleninový...
víceMexická polévka z rajčat a dýně
Sušené chilli papričky dáme do misky a zalijeme vodou tak, aby byly zcela ponořené. Namáčíme je 1 hodinu, poté je dáme okapat a rozřízneme. Papričky očistíme od jader a velmi nadrobno je...
vícePikantní studená polévka
Rajčata oloupeme tak, že je omytá nařízneme křížem, krátce spaříme ve vroucí vodě, ihned ochladíme. Nyní oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme na pyré. Oloupanou cibuli nakrájíme na...
vícePolévka z ovarového vývaru s černými fazolemi
Černé fazole namáčíme ve vodě nejlépe přes noc. Musíme tedy počítat s tím, že polévku budeme vařit až druhý den, kdy vodu z fazolí slijeme a necháme je v sítu okapat. Do velkého hrnce dáme 2...
víceHustá zeleninová polévka s fazolemi
Sušené bílé fazole je nutné namočit přes noc. Druhý den slijeme vodu a fazole necháme v cedníku okapat. Ve velkém hrnci ohřejeme zeleninový vývar, vložíme kosti do polévky. Vaříme přibližně 30...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.