- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Ricotta s pomerančovými plátky
Cukr s pomerančovou šťávou, vodou, vodou z květu pomerančovníku a celou skořicí zahříváme na mírném ohni za neustálého míchání 5-6 minut, dokud se cukr zcela nerozpustí a směs nezhoustne na...
víceMini muffiny s mandlemi a mákem
Prosátý moučkový cukr dáme do větší mísy a přisypeme hladkou mouku, mleté mandle, mák a nastrouhanou pomerančovou kůru, přimícháme sníh ušlehaný ze 6 bílků, přilejeme rozpuštěné máslo a...
víceChléb z datlí a pekanových ořechů
Ve větší míse promícháme prosátou mouku s práškem do pečiva, krupicový cukr, mletý zázvor, nastrouhaný muškátový oříšek, mletou skořici, vypeckované datle a nahrubo nasekané pražené pekanové...
víceVychlazený vanilkový krém (crème brûlée)
V misce do hladka utřeme žloutky s moučkovým cukrem. Rozřežeme vanilkový lusk a vydlábneme semínka. Na mírném plameni ohříváme smetanu na šlehání s vanilkovými semínky a vanilkovým luskem....
víceDezert z jablek a rebarbory
Oloupaná jablka zbavená jadřince nakrájíme na plátky a vaříme ve vodě na středním plameni 3 minuty; nepřikrýváme. Přidáme očištěný a nakrájený stvol rebarbory a ještě 2-3 minuty vaříme. ...
víceTvarohový dort s bílou čokoládou
Rozlámané čokoládové sušenky umeleme a smícháme s 50 g rozpuštěným máslem. Čokoládovou hmotu natlačíme do vymazané dortové formy, průměr 22 cm, a dáme ztuhnout do ledničky alespoň na 30 minut....
víceBrambory s cuketou zapečené s uzeným lososem
Hrubě nastrouhané syrové brambory a cukety dáme do cedníku, pořádně vymačkáme vodu, nenecháme dlouho stát, aby nezčernaly. Nastrouhanou bramborovo-cuketovou směs pak v misce smícháme s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele