- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Pečená dýně s těstovinami a šalvějovým máslem
Dýni butternut oloupanou, bez semen a nakrájenou na kostky (asi 1 cm), 1 lžíci nasekané čerstvé nebo sušené šalvěje, nasekané stroužky česneku a olivový olej smícháme. Směs pečeme v horní...
víceSalát z pampelišky
Mladé čerstvé pampeliškové listy omyjeme a nasekáme asi na 2 cm kousky. Připravíme zálivku z bílého vinného octa, dijonské hořčice, slunečnicového oleje, pampeliškového želé a vše promícháme s...
víceUzený losos s chřestem a salsou
Nejdříve si připravíme salsu, kterou necháme uležet v chladu. Salsu získáme smícháním nadrobno nakrájených rajčat a červené cibulky, nasekaného čerstvého kopru, kaparů, 2 lžiček extra...
víceŠpenátový koláč a sýr feta
Na 2 lžíce rozpuštěného másla dáme nadrobno nakrájený pórek a restujeme v nerezovém hrnci, do světlehněda. Rozpustíme 1 lžíci másla, přidáme omyté, okapané a nakrájené listy špenátu a krátce...
víceRosol z jedlových výhonků
Mladé, světle zelené výhonky z jedle a snítky tymiánu opláchneme a vytřepeme z nich vodu. Svaříme jablečnou šťávu s jedlovými výhonky a tymiánem, začnou-li k hladině vystupovat bublinky je...
víceMleté hovězí maso v listovém těstě
V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením. Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a...
víceKuřecí pizza
Saté marinádu připravíme smícháním arašídové pomazánky s chilli kořením, citronové šťávy, hnědého nerafinovaného cukru, mletého zázvoru a kokosového mléka. Takto připravenou směs za stálého...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele