- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Salát s hovězím masem po thajsku
Hovězí svíčkovou posypeme thajským kořením a na rozpáleném arašídovém oleji restujeme z každé strany 3 minuty, vyndáme z pánve a odložíme. Připravíme asijský dresink z thajské rybí omáčky ...
víceHovězí salát na kayenský způsob s dresinkem
Hovězí roštěnou posypeme kajenským pepřem (nebo kayenským kořením) a na grilu opékáme z obou stran 4 minuty (i déle, pokud má být maso propečenější). Očištěnou, na kostky nakrájenou červenou...
víceHovězí špíz na kayenský způsob
Připravíme si osm dřevěných špejlí na špízy, na 30 minut je namočíme do studené vody. Hovězí maso, očištěnou zelenou a žlutou papriku nakrájíme na kostky (cca 2 x 2 cm). Takto připravené...
víceHovězí maso na červeném víně s oreganem
Máslo a ostrou hořčici smícháme, směsí potřeme hovězí svíčkovou, smažíme na silném plameni 2 - 3 minuty ze všech stran, přitom dbáme anto, aby se hořčice nepřipálila. Orestované maso vybereme...
víceRestovaný biftek s brokolicí
Čínské nudle zalijeme vroucí vodou, 1 - 2 minuty necháme ve vodě nabobtnat a změknout, pak je scedíme a odložíme. Připravíme restovací omáčku ze 125 ml sójové omáčky, 2 stroužků rozetřeného...
víceBiftek s balzamikovou cibulí a rajčaty
Do plátků hovězí svíčkové (kus o váze asi 200 g) vetřeme steakové koření. Nakrájenou červenou cibuli a podélně rozčtvrcená rajčata 3-4 minuty restujeme na rozehřáté pánvi (nebo barbecue-grilu)...
víceHovězí maso po marocku
Na kostky nakrájené hovězí maso rychle orestujeme ve větší pánvi na polovině oleje. Vyjmeme a odložíme. Do pánve přilijeme druhou půlku oleje, přihodíme nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele