- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Listové koláčky s nektarinkou
Z plátu listového těsta nakrájíme osm čtverců. Na vymazaný plech s pečicím papírem rozložíme čtyři čtverce, potřeme vodou. Na ně položíme zbylé čtverce a okraje stiskneme k sobě. Asi 1 cm od...
víceJednohubkové sendviče
Uzeného lososa a malou cuketu nakrájíme na nudličky a smícháme s nasekaným koprem, majonézou a ricottou, osolíme a opepříme a směs naneseme na plátky světlého toustového chleba. Přiklopíme je ...
víceTatarský biftek z telecího masa
Telecí ořech uložíme na jednu hodinu do mrazničky, abychom ho pak mohli nakrájet na drobounké kousky. Maso můžeme také nahrubo umlít. V míse prošleháme hořčici, Tučnou smetanu, dijonskou...
víceBílá čokoládová pěna s třešněmi
Čerstvé třešně s 10g cukru krátce povaříme (pokud nemáme čerstvé třešně, můžeme použít mražené, kandované nebo kompotované). Nad horkou vodní lázní vyšleháme zbylý cukr se žloutky, přidáme...
víceLoupané brambory pečené
Na 200°C rozehřejeme troubu. Malé omyté a oloupané brambory rozkrojíme na poloviny a dáme na plech s pečícím papírem. Osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem. Pečeme dozlatova a...
víceKukuřice s pórkem v bramborové polévce
Na rozehřátém oleji doměkka osmažíme na tenké plátky nakrájený pórek a prolisované stroužky česneku. Přilijeme drůbeží vývar, přidáme čerstvý tymián, oloupané a nakrájené brambory, vyloupanou...
víceOpečená klobáska v placce
Do pekáče nalijeme olej a dáme rozehřát do trouby předehřáté na 200°C. Naskládáme do něj čerstvé syrové klobásky a 10 minut opékáme. Potom klobásky přesuneme na jednu stranu pekáče, přisypeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele