- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Zavařenina s celými jahodami na francouzský způsob
Malé jahody důkladně omyjeme a necháme okapat, větší plodyy přepůlíme. Jahody (zbavené stopek a kalichů) smícháme s cukrem, citronovou šťávou a necháme odležet nejméně 12 hodin. Poté směs...
víceKuře s čínskými nudlemi
Do wok pánve (můžeme použít i teflonovou se silným dnem) nalijeme 0.5 lžičky olivového oleje, rozehřejeme, přidáme na tenké proužky nakrájená kuřecí prsa a zprudka opečeme dozlatova, pak...
víceJehněčí kuličky s kuskusem
Mleté jehněčí maso, prolisovaný česnek, citronovou kůru, strouhanku, žloutek, drcený kmín, sušené oregano, sušenou mátu, sůl a pepř zpracujeme na hustou hmotu, ze které mokrýma rukama (aby se...
víceHoubové kloboučky plněné plísňovým sýrem a vlašskými ořechy
Připravíme vysoké houby, kterým odřízneme nohy a se 3 kloboučky nasekáme najemno. Vsypeme na pánev, ve které jsme rozehřáli 2 lžíce olivového oleje, přimícháme malou cibulku a stroužek česneku...
víceJehněčí plátky v chlebu pita
Připravíme hrachový dresink z uvařeného žlutého hrachu, který rozemeleme dohladka, přidáme sůl, česnek, čerstvou saturejku, je-li hmota hustá naředíme ji. Jehněčí maso potřeme grilovacím...
víceSalát s hovězím masem po thajsku
Hovězí svíčkovou posypeme thajským kořením a na rozpáleném arašídovém oleji restujeme z každé strany 3 minuty, vyndáme z pánve a odložíme. Připravíme asijský dresink z thajské rybí omáčky ...
víceTěstoviny zapékané s ančovičkami a rajčaty
Zralá rajčata zalitá vroucí vodou po 30 vteřinách sloupneme, zbavíme semen a nakrájíme na kostky. Smícháme nastrouhanou mozzarellu, parmEzán, vyzrálý čedar, sušené oregano a 2 lžíce extra...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele