- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Chřest bílý s opečenou strouhankou
Do kastrůlku nalijeme vodu, položíme do ní na kousky nakrájené (50 g) máslo, bobkový list, sůl, celý pepř a přivedeme k varu. Do vřící vody vložíme důkladně očištěný chřest a povaříme doměkka...
víceMarmeláda z borůvek a mrkve
Zralé, měkké borůvky probereme, očistíme a opláchneme pod tekoucí studenou vodou. Potom je dáme do širokého a nízkého hrnce, přisypeme cukr a vanilkový cukr, vložíme celou skořici a zalijeme...
víceCelerová polévka se smetanou a česnekem
Olej rozpálíme v hrnci, přidáme oloupanou a na malé kousky nakrájenou cibuli. Do sklovité cibule oloupaný, drobně pokrájený celer a osmahneme do poloměkka. Ve vroucí vodě rozpustíme dvě kostky...
víceZapečená čekanka z belgické kuchyněK
Do hrnce vlijeme olej, rozehřejeme ho a vložíme čekankové puky. Puky osolíme, podlijeme vodou a vaříme je skoro doměkka. Měkkou čekanku scedíme a necháme okapat. Každý plátek šunky potřeme...
víceJehněčí řízky s omáčkou
Česnek oloupeme, prolisujeme a smícháme se solí, pepřem a máslem. Maso nakrájíme na řízky, každý řízek potřeme připraveným máslem, dlaněmi rozklepeme. V pánvi rozpálíme olej, připravené řízky...
víceOstrá hrášková polévka
Hrášek scedíme a necháme okapat. Cibuli, česnek oloupeme, nakrájíme na malé kousky a v hrnci na rozpáleném másle, osmažíme nejdříve cibuli dozlatova, potom přidáme česnek, očištěný nastrouhaný...
víceListový salát s klobásou
Listy římského salátu a špenátové listy probereme, propereme, odstraníme vodu a necháme okapat. Potom saláty nakrájíme na velikost sousta. Očištěné ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenká...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele