- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Chřest smažený v sýrovém obalu
Chřest scedíme a necháme odkapat. Těstíčko, kterým chřest obalíme si připravíme tak, že v mléce rozšleháme vejce a přidáme 50g mouky. Směs s moukou vymícháme dohladka. Do směsi přimícháme...
vícePředkrm se žampióny a chřestem
Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Plátky žampiónů pokapeme citrónovou šťávou a na rozehřátém másle zlehka orestujeme. Orestované houby zaprášíme moukou, zamícháme, aby se plátky hub...
víceOříškové zákusky
Příprava pečení: Plech na pečení (nejlépe čtvercový o velikosti jedné strany 23 cm), vymažeme lžící másla. Troubu připravíme k předehřátí na 180°C. Těsto: Lískové oříšky nasekáme nahrubo....
víceDort s jahodovou náplní
Korpus: Celá vejce vyšleháme s cukrem do husté hmoty - objem hmoty by měl být dvojnásobný. Potom do hmoty lehce vmícháme 2 balíčky vanilkového pudinku, kypřící prášek do pečiva a jednu lžíci...
vícePečené řízky z divočáka
Porce divočáka z obou stran naklepeme, posolíme a pomažeme utřeným česnekem. Na jednotlivé porce rozdělíme plátky slaniny a tvrdého sýra, potom plátky masa přehneme a spíchneme párátkem, aby...
víceVařený chřest s teplou cibulovou omáčkou
Kuchyňsky očištěný chřest uvaříme v osolené vodě se lžičkou cukru. Šalotku oloupeme a nasekáme na drobné kousky, na másle ji necháme zesklovatět. Osmahlou šalotku poprášíme moukou, promícháme...
víceVaječná pochoutka z trouby se šlehačkou pro celiatiky
Korpus: Vejce rozklepneme a bílky oddělíme od žloutků. Z bílků ušleháme pevný sníh a opatrně do něj vmícháme asi 230 g cukru. Do hmoty postupně vmícháme žloutky. Nakonec do těsta vmícháme 5...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele