- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Velech
Velech
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 179x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Velech |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 179Salát z exotického ovoce
Zázvorový sirup, cukr, skořici, hřebíčel, badyán, mátu a citronovou šťávu dáme vařit do hrnce s vodou. Od bodu varu vaříme 3 minuty. Pak obsah hrnce scedíme a necháme vychladnout. Mango...
víceOkurkový sambal
Čtvrtinu okurky nakrájíme na malé kostičky.Přidáme šalotku nebo 1 menší cibuli,ocet a v mixeru rozdrcený česnek s fenyklovými semínky. Promícháme a necháme asi 6 hodin uležet,aby se promísily...
vícePřílohová omáčka hoisin
Nejdříve nakrájíme jarní cibulku/bez zelené natě/,chilli papričky zbavíme semínek a nakrájíme najemno,česnek nakrájíme též najemno,čerstvý zázvor asi 4 cm nakrájíme nadrobno. Toto vše...
víceThajská přílohová omáčka
Na rozehřátý olej na pánev dáme krevetovou pastu,nadrobno nakrájený česnek,zázvor asi 2 cm nadrobno nakrájený a chilli papričky zbavené semínek a nadrobno nakrájené.Vše za stálého míchání...
víceVietnamská přílohová omáčka
Rozdrtíme chilli papričky,česnek a burské oříšky-nejlépe v hmoždíři.Přidáme rybí omáčku,kokosové mléko,limetkovou šťávu,cukr a koriandr. Promícháme a můžeme podávat.
víceSatajská omáčka
Kokosové mléko zahřejeme na mírném ohni-asi 2 minuty.Přidáme arašídovou pomazánku a mícháme dokud se nerozpustí.Dále mírně zahříváme-nesmí začít vařit.Přidáme worcester a tabasco.Promícháme. ...
víceSladkokyselý zázvorový sambal
V mixeru rozmělníme chilli papričky/ zbavené semínek/ se šalotkou nebo cibulí.Přidáme česnek,zázvor-asi 2 cm,cukr, sůl a vše umixujeme na jemnou směs. Nakonec přidáme ocet a vše promícháme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele