- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Velech
Velech
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 179x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Velech |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 179Hřebenatky se zázvorem
Z lastury odstraníme tuhou svalovinu naproti korálové části ulity.Ulitu otevřeme a bílou část rozřízneme napůl.Takto připravené hřebenatky dáme i s ulitou smažit na máslo/na pánev/,dokud maso...
víceKrevety s chilli omáčkou
Na rozehřátý olej přidáme nakrájený česnek,čerstvé a nakrájené chilli papričky,nakrájenou šalotku.Za stálého míchání osmahneme dohněda.Přidáme rajský protlak,rajčata oloupaná, zbavená semínek...
víceRybí file na čínský způsob
Smícháme sůl,koření a mouku. Rybí řízky obalíme v této směsi, ve vajíčku a v rozdrobeném chlebu. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlatohněda. Smaženou rybu dáme okapat na...
víceRyba ve sladkokyselé omáčce
Očištěnou a naříznutou rybu zevnitř a zvenčí osolíme a obalíme v mouce včetně hlavy a ocasu.Takto připravenou rybu osmažíme z obou stran na pánvi do zlatohnědého nádechu.Necháme okapat na...
víceSmažený mořský ďas s jarní cibulkou
Rybu stáhneme z kůže,nakrájíme na medailonky asi 2 cm velké.Dáme do mísy a přidáme strouhaný zázvor a najemno nakrájený česnek.Promícháme a necháme asi deset minut marinovat. Mezitím...
víceDušená ryba se zázvorem a jarní cibulkou
Očištěnou a nakrojenou rybu potřeme zevnitř a zvenčí solí a sezamovým olejem. Na ohnivzdorný talíř dáme nakrájemnou cibulku a na tu položíme rybu,kterou rovnoměrně potřeme sójovou omáčkou...
víceZeleninová tempura
Lilek, mrkev a cuketu nakrájíme na deseticentimetrové nudličky. Osolíme a necháme půl hodiny ležet. Potom důkladně propláchneme pod tekoucí vodou a osušíme. Přidáme na tenké proužky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele