- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Houbová rychlá omáčka
Dáme vařit trochu vývaru s houbami (čerstvé, sušené musíme nechat asi 15 minut namočené ve vlažné vodě). Zpěníme na sádle drobně nakrájenou cibuli, přidáme kmín, mouku a zhotovíme světlou...
víceHladká se žloutkem
Připravíme si světlou jíšku z mouky a másla. Rozředíme ji vodou a mlékem. Ochutíme solí, muškátovým květem a necháme dobře povařit. Jakmile je povařená, vmícháme smetanu s rozšlehaným...
vícePovidlová omáčka k masu a uzeninám
Rozvaříme povidla ve 2,5 dl vody na hladkou řídkou kaši. Zahustíme světlou jíškou z másla a mouky. Dle chutí osolíme a osladíme. Můžeme přidat i lžíci rumu a špetku skořice. Tato omáčka je...
víceSlezské makové knedlíky
Uvaříme 2,5 dl mléka, cukr a rum. Nalijeme na umletý mák, přidáme rozinky a sekané vyloupané mandle. Rozlámeme na kousky suchary a neléváme na ně postupně zbylé mléko. Jakmile jsou suchary...
víceVánoční švestková omáčka z Brtnice
Omyjeme sušené švestky a dáme vařit na 10 minut do vody. Přidáme dvě kolečka citronu i s kůrou, kousek celé skořice, asi 5 hřebíčků a kousek badyánu. Po uvaření scedíme, švestky vypeckujeme,...
víceBudějovický guláš
Nakrájíme cibuli na kolečka, osmahneme na polovině sádla a zaprášíme mletou paprikou. Maso nakrájíme na kousky a přidáme jej k cibuli, osolíme, opepříme a necháme dusit ve vlastní šťávě. ...
vícePstruzi na víně s mandlemi a rozinkami
Pstruhy vykucháme, omyjeme a osušíme. Pokapeme citronem a necháme odležet asi 10 minut. Potom je osolíme a dáme péct do předehřáté trouby. Před dopečením je zalijeme vínem a necháme ještě asi...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele