- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Koroptví polévka
Koroptve oškubeme, vykucháme a důkladně očistíme. Vložíme je do studené vody a přidáme na drobno nakrájenou kořenovou zeleninu a 6 zrnek pepře. V jiné nádobě si uvaříme nakrájené hříbky či...
víceŽloutkové pečivo
Ušleháme do husté pěny žloutky, cukr a vanilkový cukr. Vymažeme tukem rakvičkové formy a naplníme do 2/3 těstem. Pečeme pozvolna ve vyhřáté troubě při mírné teplotě. Upečené rakvičky...
víceBratříčkova polévka
Přes noc namočíme hrách, čočku a fazole do studené vody. Druhý den je v této vodě uvaříme. Před dovařením přidáme čistou nastrouhanou zeleninu, jíšku, ochutíme majoránkou, osolíme a necháme...
víceBrambory nadívané prejtem
Použijeme větší, stejně velké brambory a důkladně je umyjeme pod vodou. Vložíme je oschlé na plech, dáme péct do rozpálené trouby a jakmile změknou a na povrchu začnou praskat, tak je vyndáme...
víceBudějovický závin
Uvaříme brambory, necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme, přidáme mouku, krupici, sůl a vejce. Vypracujeme bramborové těsto. Těsto rozválíme na plát, naplníme jej krájeným uzeným masem ...
víceDušené hovězí s houbami
Naklepeme plátky masa, osolíme, potřeme nastrouhanou cibulí a opečeme po obou stranách na sádle. Přisypeme nakrájené houby a osolíme. Když se šťáva vysmahne, maso podlijeme a dusíme dokud...
víceTelecí plíčky po vídeňském způsobu
Uvaříme telecí plíce a po vychladnutí je nakrájíme na nudle. Nakrájíme cibuli na větší kousky a podusíme dobleda na másle. Přidáme několik kuliček pepře, zrnek nového koření, bobkový list,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele