- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Slezské kvaky
Nakrájíme na kousky maso, osmahneme na másle, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme. Nakrájíme na kostky tuřín a když je maso poloměkké tak k němu tuřín přidáme, přelijeme horkou vodou a...
víceSmažené vemínko
Vemínko očistíme a vaříme 3-4 hodiny ve slané vodě. Zpěníme na cibulce kořenovou zeleninu a přidáme ji za hodinu k vemínku. Uvařené vemínko nakrájíme na řízky, obalíme v mouce, vejci a...
víceBröslerdäpfelteig
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme. Postupně k nim přisypáváme mouku a osolíme. Uhněteme těsto a tvoříme z něj kulaté knedlíky (nesmíme na těsto příliš tlačit). ...
víceSekanina s uzeným masem
Maso nakrájíme a umeleme s namočenou houskou. Přidáme sůl, pepř a vejce. Uválíme 2 šišky a obalíme ve strouhance. Cibuli a zeleninu nakrájíme a dáme osmažit na sádlo. Do tohoto základu pak...
víceMorková žemlovka
Rozkrájíme žemle na plátky, rozšleháme mléko s vejcem a 3 lžícemi cukru. Žemle tím polijeme a necháme je chvilku, aby se rovnoměrně nasákly. Usekáme morek a pomerančovou kůru, smícháme se...
víceKuře jako bažant
Nakrájíme část slaniny tak, abychom jí mohli prošpikovat prsíčka a stehna kuřete. Dva slabé plátky přichytíme (omotáme) nití na prsíčka. Kuře osolíme a dáme opéct na zpěněnou cibuli na másle....
víceHradecké koule
Umeleme maso a játra. Přidáme utřený česnek, sůl a pepř, vejce a žemli (žemle předem namočená v mléce a vymačkaná). Vše dobře promícháme. Vlhkýma rukama tvoříme menší koule a vkládáme je do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele