- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pavlickova
pavlickova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 170x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pavlickova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 170Mleté hovězí s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky
Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, poté je scedíme a přikryjeme utěrkou. Fazolové lusky, bambusové výhonky a koriandr opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat....
víceHovězí kousky s rýžovými nudlemi a kukuřicí
Nejprve uvaříme dle návodu na obalu v osolené vroucí vodě rýžové nudle, poté je scedíme a necháme okapat. Z hovězího masa nakrájíme kousky nebo malé hranolky. Maso smícháme s rybí omáčkou a...
víceJehněčí maso se špenátem
Nejprve si připravíme jehněčí maso, které omyté a osušené pokrájíme na jemné plátky. K masu přidáme koření kari, římský kmín a drcená koriandrová semínka. Potom rozdrtíme česnek nebo ho...
víceHovězí na medu s fazolkami
Hovězí maso omyjeme a osušíme nebo jen necháme okapat. Potom jr pokrájíme na libovolné kousky a na 35 minut dáme marinovat do omáčky hoisin s medem. Než se maso proleží v marinádě, připravíme...
víceHovězí maso s rajčaty
Hovězí maso opláchneme vlažnou vodou, necháme okapat a na kousky nakrájíme. Kousky masa dáme na čtvrt hodiny marinovat do ústřicové omáčky. Připravíme ananas, který oloupeme a pokrájíme na...
víceJehněčí maso pěti vůní se šalotkou
Jehněčí maso omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Maso vložíme do omáčky hoisin. Šalotku omyjeme, očistíme a podélně nakrájíme. Na 2 lžících rozehřátého oleje nejprve osmažíme...
víceHovězí maso s dýní
Nejprve si připravíme hovězí maso, které opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky nebo proužky. Dýni oloupeme a vyjmeme malou dužinu s jádry. Je-li dýně mladá, nemusí se loupat, její kůra je...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele