- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Candát po selsku
Z očištěného candáta připravíme vykostěné plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme na pánev a vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Přisypeme papriku,...
víceSardelový nákyp
Omyté, najemno nasekané rybí maso bez kostí smícháme s nasekanou petrželkou a podusíme chvíli na másle. Přidáme sardelovou pastu, citronovou šťávu, muškátový květ a podle chuti osolíme. Ve...
víceZapečená brokolice se šafránem
Omytou brokolici rozebereme na růžičky, vložíme do malého množství vařící osolené vody a povaříme 5 minut. Vyjmeme a necháme okapat. Žloutky a bílé víno umícháme ve vodní lázni a za stálého...
víceŠpenát se zázvorem
Omyté špenátové listy nakrájíme na široké proužky a spaříme je v hrnci ve vroucí vodě (asi 1 minutu). Potom listy zchladíme pod tekoucí vodou a vymačkáme z nich všechnu vodu, aby byly před...
víceČerné olivy s fenyklem a novým kořením
Černé olivy propláchneme a necháme okapat. Potom je navrstvíme do velké kameninové nebo skleněné nádoby a každou vrstvu prosypeme fenyklem a nadrceným novým kořením. Přidáme bobkové listy a...
vícePovidlová klevela
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji trochou vody a povaříme. Přidáme povidla, zbylou vodu, cukr a zahříváme až k bodu varu. Omáčku podáváme ke kynutým knedlíkům a...
víceKokosky s bílým vínem
V nádobě umístěné v horké vodní lázni šleháme bílky s cukrem. Do horké směsi přidáme kokos, přilijeme víno a znovu zahříváme. Horkou směs odstavíme a ihned vmícháme mouku. Na plech vyložený...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele