- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskalova
stejskalova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 745x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskalova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 745Miska s rebarborou a jahodami
Omyjeme a oloupeme rebarboru a pokrájíme ji na kousky. Do hrnce vlijeme víno, přidáme cukr a nastrouhaný zázvor. Přivedeme k varu a přidáme do vína kousky rebarbory. Nesmíme ale rebarboru...
víceMiska s rybízem, malinami a višněmi
Rybíz, maliny i višně omyjeme. Z rybízu odstraníme stopky, višně vypeckujeme. Vložíme do hrnce 200 g červeného rybízu, černý rybíz a polovinu malin. Zasypeme cukrem, přilijeme rybízovou šťávu...
víceKakaový pudink s makronkami
Do hrnku nalijeme 6 lžic mléka a rozmícháme v něm kakao. Zbytek mléka na plotně zahřejeme a přidáme do něj rum. 150 g makronek rozdrobíme na drobné kousky. Vsypeme je do rozpuštěného...
víceKaramelový krém s koňakem
Formičky na nákyp ponoříme do horké vody. Předehřejeme troubu na 160 °C. Kastrol, případně hluboký plech naplníme vodou na tloušťku dva prsty a vsuneme do trouby. Do hrnku vsypeme hnědý...
vícePěna z bílé čokolády s pomerančovým likérem
Na kousky rozlámeme čokoládu. Do hrnku vlijeme smetanu a přidáme pomerančový likér. Vhodíme do smetany kousky čokolády a na plotně na mírném plameni rozpustíme. Smetanovo-čokoládovou směs...
vícePěna z čokolády s pomerančovým likérem
Čokoládu rozlámeme na drobné kousky, které vložíme do misky. Připravíme si vodní lázeň a misku s čokoládou do ní vložíme. Čokoládu ve vodní lázni rozpustíme. Do další misky vlijeme žloutky a...
víceKrém z jahod s likérem
Jahody omyjeme, odstraníme stopky a část jahod necháme stranou na ozdobu. Zbytek pokrájíme na kousky. Zakapeme je likérem a zasypeme moučkovým cukrem. 15 minut jahody marinujeme. Potom je...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele