- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskalova
stejskalova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 745x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskalova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 745Rizoto s hřiby
Hřiby očistíme a pokrájíme na plátky. Oloupeme cibuli a pokrájíme na kostičky. Do hrnce vlijeme olej a přidáme máslo. Necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme k ní hřiby a necháme opéct....
víceRizoto zeleninové s chřestem
Chřest omyjeme, oloupeme jeho dolní část a pokrájíme chřestové výhonky na kousky. Hlavičky chřestu dáme stranou. Odřízneme tvrdé špičky listů z artyčoků, rozčtvrtíme artyčoky a vložíme je do...
víceItalské cannelloni podávané s hlávkovou čekankou
Ve vroucí vodě spaříme rajčata a oloupeme z nich slupku. Pokrájíme je na kousky. Omyjeme a oškrábeme mrkev. Oloupeme cibuli. Omyjeme řapíkatý celer. Všechnu zeleninu, tedy cibuli, mrkev a...
víceItalské ravioly podávané s omáčkou z rajčat
Do misky vložíme mouku, vejce a olej. Postupně ze všeho vypracujeme tužší nudlové těsto. Zabalíme do utěrky a necháme 20 minut odpočinout. Omyjeme zeleninu. Papriku rozkrojíme na poloviny,...
víceVařené fusilli s rajčaty, houbami a lilky
Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky. Osolíme je a necháme 30 minut vypotit. Pak z nich vymačkáme přebytečnou šťávu a plátky pokrájíme na kostičky. Očistíme hřiby a pokrájíme je na kostičky. ...
víceVařené ditalini s mrkví, cuketami a celerem
Omyjeme cukety a pokrájíme je na kostičky. Omyjeme a oškrábeme mrkev a pokrájíme na kostičky. Řapíkatý celer omyjeme a pokrájíme na plátky. Připravíme pánev, ve které zahřejeme olivový olej....
víceVařené rigattoni s rajčaty
Ve vroucí vodě spaříme rajčata. Oloupeme z nich slupku a odstraníme semínka. Dužninu pokrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli a česnek. Nasekáme česnek s cibulí nadrobno. Rozmarýn s tymiánem...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele