- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Musaka s bramborem a jehněčím
Nakrájíme lilek na kolečka, rozložíme je a posypeme solí. Necháme 10 minut, poté otočíme a znovu osolíme. Dáme je do cedníku, propláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. V pánvi...
víceJehněčí na rozmarýnu
Do mělkého pekáče dáme maso, smícháme dvě lžíce rybízového želé s rozmarýnem, rozetřeným česnekem, pepřem a solí. Maso touto směsí potřeme a v předehřáté troubě pečeme 30 minut. Občas maso...
víceHrnec s masem jehněčím
Z masa odstraníme lůj, ledvinky zbavíme blan a žilek a pokrájíme na plátky. Do zapékací mísy rozložíme na dno plátky brambor. Na brambory rozložíme řízky, na ně plátky ledvinek, pokrájenou...
víceJehněčí s limetkovými listy
Chilli papričky zbavíme semínek a pokrájíme. Ve velké woku předehřejeme olej a osmahneme na něm rozetřený česnek, citronovou trávu, pokrájenou šalotku, limetkové listy, palmový cukr,...
víceJehněčí kotletky na rozmarýnu
Z kotletek odřízneme maso tak, abychom obnažili špičku kosti. Do mísy dáme citronovou šťávu, olej, citronový pepř, rozetřený česnek a rozšleháme, aby se vše spojilo. Do mísy dáme snítky...
víceJehněčí s omáčkou česnekovou
Maso pokrájíme na kousky, v misce smícháme půl lžíce sezamového oleje, lžíci sójové omáčky, čínské rýžové víno a sečuánský pepř. Touto směsí polijeme maso, promícháme a necháme půl hodiny...
víceJehněčí kebab s bylinkami
Jehněčí maso pokrájíme na kousky. Rozšleháme metlou vinný ocet, olivový olej, jogurt a citronovou šťávu. Přimícháme oregano, špetku soli a pepře, stroužek česneku a rozemnuté bobkové listy....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele