- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Nadívaný mořský jazyk grilovaný
Máslo rozehřejeme na pánvi, až začne pěnit. Smažíme na něm pokrájenou cibuli a česnek, dokud nezesklovatí. V misce smícháme sušená rajčata, tymián, citronovou šťávu, strouhanku, sůl a pepř....
víceJakitori losos
Lososa zbavíme kůže a maso nakrájíme na kousky. Bílé konce pórků nakrájíme na kousky. Střídavě napichujeme kusy lososa a pórků na 8 grilovacích jehel. Rybí kebaby necháme v lednici vychladit,...
víceSrnčí na švestkách
Pokrájíme srnčí kýtu na nudličky. Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm nudličky dohněda. Poté vyndáme z pánve. Do pánve přidáme rozpůlené vypeckované a pokrájené švestky, pokrájené...
víceZ růžových plátků v omáčce telecí
Hrnec s mírně osolenou vodou přivedeme k varu, uvaříme v ní fettucine 10 minut, aby byly měkké. Procedíme je, dáme na servírovací mísu a polijeme 2 lžícemi olivového oleje a posypeme oreganem...
víceTelecí kotlety neapolské
Rozpustíme v pánvi 60 g másla a osmahneme na něm po každé straně kotlety 5 minut. Poté dáme do mísy a udržujeme v teple. V pánvi osmahneme pokrájenou cibuli a nakrájená jablka na plátky –...
víceVepřové na jalovci a fenyklu
Pokrájíme hlízu fenyklu a zelené části vyhodíme. Rozdrtíme v hmoždíři jalovec s plátky fenyklu, pomerančovou kůrou a olivovým olejem. Nakrájíme kýtu na řízky a uděláme do každého několik...
vícePlněné zapékané cannelloni
V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm špenát cca 3 minuty, poté sundáme pánev z ohně. Vmícháme do ní parmezán, šunku a ricottu, přidáme muškátový oříšek, sůl a pepř. Přidáme vejce,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele