- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Jogurt s tykví po indicku
Tykev zbavíme slupky a najemno nastrouháme. V suchém hrnci ji povaříme, než tykev změkne. Následně ji přecedíme a necháme bokem vychladnout. Na pánvi bez oleje pražíme kmín, který následně...
víceNadívané indické okry
Okry opláchneme pod tekoucí vodou a necháme je oschnout. Okry zbavíme vršků a každý kus rozřízneme do tří čtvrtin jejich délky. V míse smícháme koriandr, chilli, garam masalu, hořčici, mleté...
víceIndická ryba na rožni
Kapra zalijeme šťávou vymačkanou z citronu a přidáme špetku soli. Následně rybu zařízneme po obvodu. V míse si smícháme zázvor, zelené chilli papričky, česnek, hořčici, kmín, koriandr, sůl a...
víceSmažená hlíva v těstíčku se smetanovou omáčkou
Žloutky našleháme společně s bílým vínem. Přidáme mouku a špetku soli a vše pečlivě promícháme. Těsto necháme 10 minut odpočinout. Hlívu pečlivě očistíme a odkrojíme nohy. Přidáme špetku...
víceVaishali jehněčí s rýží
Maso zbavíme nečistot, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky. Napustíme si do hrnce 1 litr vody, 2 cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Maso s cibulí poté necháme asi 15...
víceIndický salát z čočky Puy
Zhruba 6 hodin necháme čočku ponořenou ve vodě. Vyjmeme ji, teprve když vyklíčí. Pod tekoucí vodou opláchneme okurku, papriku a jarní cibulku. Společně s chilli papričkami je poté nasekáme...
víceIndický salát Kosham Bary
Luštěniny necháme louhovat v chladné vodě šest hodin. Okurku i rajče zbavíme slupek a rozkrájíme na drobné kostičky. Mrkev také zbavíme slupky, omyjeme a nastrouháme. Jogurt ochutíme špetkou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.