- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Petuska
Petuska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 147x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Petuska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 147Guláš z irské hospody
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, fazolky na kousky a houby na plátky. Předehřejeme si troubu na 175 stupňů Celsia. Do pekáče či zapékací mísy poskládáme maso,...
víceKoktejl Jogurtové sluníčko
Jogurt, mléko, vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů a cukr rozmixujeme. Nalijeme do sklenic a ozdobíme plátkem pomeranče.
víceRajčatová polévka s ricottovými nočky
Cibuli nasekáme nadrobno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme rajský protlak a při nižší teplotě povaříme, dokud směs nezačne mít tmavě červenou barvu. Přimícháme na plátky nakrájený česnek...
víceVýborné koláče
Do utřeného másla přidáme cukr, žloutky, citronovou kůru a zamícháme. Z droždí si připravíme kvásek, přidáme k němu mouku, smícháme s máslovou směsí a sádlem a necháme na teplém místě...
vícePečené papriky
Papriky očistíme. V misce rozdrobíme sýr a přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, vejce a salám nakrájený na kostičky. Utřeme česnek a spolu se lžící sekané petrželky a pepřem ho přidáme do...
víceZapékané brambory se sýrem
Brambory vaříme asi 20 minut v osolené vodě, scedíme, oloupeme a rozpůlíme. Cibuli a tymián nasekáme nadrobno. Na rozehřátém másle krátce podusíme cibuli, zasypeme moukou a opražíme dorůžova....
víceRýžový nákyp s broskvemi
Rýži zalijeme mlékem, osolíme a uvaříme doměkka. Utřeme máslo, cukr, vanilinový cukr a žloutky do pěny a promícháme se zchladlou rýží. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele