- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Petuska
Petuska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 147x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Petuska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 147Tagliatelle s čočkou a rajčatovou omáčkou
Polévkovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostičky. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno. Na oleji osmahneme slaninu, cibuli a česnek. Čocku propláchneme a spolu smrkví a petrželí krátce...
víceZapékané mexické brambory
Brambory oloupeme, nakrájíme je na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Mezitím opečeme na kousky nakrájenou slaninu a orestujeme plátky cibule. Brambory smícháme s fazolemi,...
víceRybí špízy na grilu
Rybí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Rajčátka i bazalku omyjeme, česnek oloupeme a prolisujeme ho do malé misky. K česneku přidáme šťávu z citronu. Na špízy střídavě...
víceCukety s kukuřicí a masovými kuličkami
Chléb namočíme do vody. Kukuřici necháme okapat, jednu cibuli nakrájíme nadrobno, majoránku opereme, osušíme a otrháme lístky, polovinu z nich posekáme nadrobno. Maso s vejcem, vymačkaným...
vícePolévka z křídel a pórku
V tlakovém hrnci uvaříme doměkka křídla s pepřem a solí. Poté vývar přecedíme. Mezitím si očistíme pórky, bílou část pokrájíme na kolečka, zelenou část posekáme nadrobno. Do přecezeného...
víceGuláš z irské hospody
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, fazolky na kousky a houby na plátky. Předehřejeme si troubu na 175 stupňů Celsia. Do pekáče či zapékací mísy poskládáme maso,...
víceKoktejl Jogurtové sluníčko
Jogurt, mléko, vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů a cukr rozmixujeme. Nalijeme do sklenic a ozdobíme plátkem pomeranče.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele