- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Indická oříšková káva
Ořechy spaříme vroucí vodou, oloupeme, vložíme do hmoždíře a najemno rozdrtíme. Cukr svaříme s trochou vody na sirup a přelijeme jím ořechy. Poté zalijeme silnou černou kávou, promícháme,...
víceStudená vanilková káva
Ve vodě svaříme cukr s vanilkou do zhoustnutí. Poté vanilku vyjmeme a cukr přelijeme uvařenou černou kávou. Necháme kávu vychladit a podáváme ji studenou.
víceČerná káva s kardamomem
Zrnka kardamomu vložíme do vody a necháme třikrát přejít varem. Poté jím zalejeme mletou kávu a přidáme cukr dle chuti. Horké podáváme.
víceMedový smetanový čaj
Med přelijeme teplým čajem a necháme ho rozpustit. Poté dolejeme smetanou, ohřejeme a čaj podáváme horký.
víceMahábaléšvarský meloun s třešněmi
Třešně vypeckujeme, smícháme s cukrem a svaříme v malém množství vody. Jakmile začne směs houstnout, třešně vyjmeme a sirup odložíme. Z melounů odřízneme vršky, odstraníme zrníčka a z dužiny...
víceMrkvový krém s mandlemi
Mrkev očistíme, nastrouháme a ve vodě s vanilkou podusíme doměkka. Jakmile se odpaří voda, vyjmeme vanilku, přidáme cukr, smetanu a máslo. Necháme vysmahnout a dochutíme pomerančovou esencí. ...
víceIndická banánová halva
Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka a krátce osmahneme na rozpáleném másle. Mírně podlejeme vodou a podusíme. Poté je rozmačkáme na kaši. Cukr rozmícháme ve vodě a svaříme na sirup. Když je...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele