- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Brambory s citronem a olivami pečené ve slupce
Z poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou polovinu nasekáme na kousky. Brambory omyjeme, větší rozkrojíme na poloviny, smícháme s citronovou šťávou, kousky citronu, prolisovaným česnekem a...
víceSmažené lilky se zázvorem a sójovou omáčkou
Lilky překrojíme podélně na poloviny a potřeme řepkovým olejem. Rozehřejeme pánev s nepřilnavým povrchem, lilky vložíme řeznou stranou dolů a zvolna osmažíme dozlatova. Vyjmeme a uchováme...
víceDillíský smetanový punč
Šampaňské necháme vychladit. Rum smícháme s griotkou a curracaem, přidáme smetanu a osladíme cukrem. Vložíme do lednice a rovněž vychladíme. Těsně před podáváním smícháme se šampaňským. ...
víceVelký indický Mughal
Cukr smícháme s vodou dle potřeby a strouhanou citronovou a pomerančovou kůrou. Svaříme, scedíme a necháme vystydnout. Poté vmícháme rum a koňak, pomerančový džus, šťávu vymačkanou z citronů...
víceDakkhinská ovocná bowle
Ananas nakrájíme nadrobno, jahody rozmačkáme. Poté všechny ingredience důkladně promícháme. Vložíme do lednice a necháme vychladit. Před podáváním mírně naředíme sodovkou.
víceIndický mangový koktejl
Džus smícháme se smetanou, důkladně rozmícháme. Přidáme cukr dle chuti a vložíme do lednice. Koktejl podáváme vychlazený.
víceIndický ovocný koktejl
Z citronů a pomerančů vymačkáme šťávu. Smícháme s ananasovým džusem, přidáme nálev z kompotu a v lednici necháme vychladit. Poté rozdělíme koktejl do sklenic, vložíme višně, stříkneme trochu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele