- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Hrachová jednoduchá
Hrách předem namočíme, dolijeme potřebným množstvím vody a pomalu vaříme do změknutí. Připravíme si zlatavou jíšku, zředíme trochou vývaru, vložíme do polévky a vaříme ještě asi 10 minut. ...
víceHovězí se smaženými párky
Horký hovězí vývar osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Párky nakrájíme na kolečka, obalíme ve vejci a strouhance a na tuku osmahneme. Horký vývar nalijeme do šálků nebo talířů. Na...
víceHovězí z oháňky
Hovězí oháňku omyjeme, vložíme do studené vody a uvaříme doměkka. Oháňku vyndáme, vývar přecedíme a zavaříme do něj krupici nebo dobře vypranou rýži. Osolíme a posypeme petrželkou.
víceHovězí s masem a fazolkami
Kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme očištěné maso a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme cibuli, zeleninu a koření. Vaříme ještě asi 10 minut....
víceHovězí polévka s bramborami a rýží
Maso omyjeme, zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Nakrájíme na malé kostičky. Vývar přecedíme a vložíme do něj spařenou a propláchnutou rýži, oloupané syrové brambory nakrájené na...
víceHoubová úsporná s brambory a vejcem
K vývaru z hub přidáme 1/4 l vody, na kostky nakrájené brambory a uvaříme je doměkka. Přilijeme rozšlehané vejce, které necháme za stálého míchání srazit v polévce. Ochutíme solí a posypeme...
víceHoubová jednoduchá
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, přidáme dobře očištěné nadrobno nakrájené houby, sůl a kmín. Zalijeme vodou a vaříme. Do téměř měkkých hub přidáme oloupané, na kostky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele