- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Kmínová polévka
Celý stroužek česneku a kmín dáme do vody a 10 minut vaříme. Z tuku a mouky si připravíme jíšku a zředíme jí vodou. Vývar přecedíme, smícháme s jíškou a ještě dalších 10 minut povaříme. Do...
víceKapustová z růžičkové kapusty
Kapustu očistíme a uvaříme v horké vodě s kostkou slepičího bujónu. Vaříme asi 10 minut, vyndáme polovinu kapustiček a dáme stranou. Zbylé uvaříme doměkka, rozmixujeme a vrátíme do vývaru. ...
víceJaternicová falešná
Vepřovou krev umeleme, rozmixujeme, rozmícháme ve studené vodě a přidáme do horké vody. Zvlášť uvaříme kroupy doměkka, slijeme je a přidáme do rozmíchané krve spolu s kořením a solí, krátce...
víceHrachová krémová
Hrách uvaříme doměkka a rozmixujeme. Osolíme a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali žloutky. Prohřejeme, posypeme petrželkou a osmaženou houskou nakrájenou na kostičky.
víceHrášková s rýží
Do vařící vody dáme masox, předvařenou rýži a vaříme cca 10 minut. Přidáme sterilovaný hrášek, necháme přejít varem a odstavíme. Osolíme a posypeme petrželkou.
víceHrachová s mlékem
Hrách předem namočíme a uvaříme doměkka. Připravíme světlou jíšku z tuku a mouky, rozředíme ji, přidáme k polévce a vaříme ještě asi 10 minut. Hotovou polévku ochutíme prolisovaným česnekem,...
víceHrachová z mladého hrášku
Lusky hrachu zbavíme postranních vláken, nakrájíme na menší kousky a dusíme na tuku. Lusky jen osmahneme aby nezhnědly, necháme změknout, zaprášíme moukou, podlijeme vodou, mlékem a dusíme. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele