- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Rajčatová s ovesnými vločkami
Z mouky, tuku a cibule připravíme světlou cibulovou jíšku, opepříme, zředíme vodou, rozšleháme a 10 minut povaříme. Přidáme vločky, uvaříme doměkka a prolisujeme. Přidáme protlak a krátce...
vícePórková se sýrem
Z drobně nakrájené cibule, mouky a tuku si připravíme cibulovou jíšku. Rozředíme jí vodou, osolíme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a dobře povaříme. Hotovou polévku zalijeme smetanou a...
vícePolévka z jazyka
Jazyk naklepeme a vaříme, dokud nezměkne. Část jazyka nakrájíme na proužky a povaříme s nakrájenou zeleninou. Okořeníme dle chuti. Polévku podáváme s různou zavářkou. Vařený jazyk můžeme...
vícePivní studená polévka
Rozinky přebereme, propláchneme a dáme krátce vařit do vody. Scedíme je a vychladlé dáme do piva. Přidáme nastrouhaný perník nebo chléb a ochutíme cukrem a citrónovou šťávou.
víceOvocná valašská chamula
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky a s malým množstvím vody rozvaříme. Přisladíme, osolíme, dolijeme mlékem rozmíchaným s krupicí a vaříme za stálého míchání do zhoustnutí....
víceOvocná jahodová
V trošce mléka rozmícháme žloutek, cukr, maizenu a zahřejeme k bodu varu. Jahody rozmixujeme a vmícháme po částech do zbylého mléka. Podle chuti osladíme a podáváme studenou.
víceMléčná s ovesných vloček
Do vroucího, osoleného mléka zavaříme vločky. Po změknutí rozmixujeme, zjemníme máslem a posypeme petrželkou. Podáváme s osmaženou houskou.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele