- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Rajčatová bez jíšky
Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme 2 stroužky česneku a necháme rozvařit. Přecedíme a rajčata do omáčky prolisujeme. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky...
víceKoláč s limetkami
Jemné dietní suchary rozdrtíme na drobky, přidáme cukr, máslo a vytvoříme kompaktní směs. Tu přitlačíme ke dnu a stěnám formy o průměru 20-23 cm. Šťávu z limetek nebo citrónů, mléko, žloutky...
víceBanánová teplá zmrzlina
Opatrně smícháme čerstvý smetanový sýr, banán nakrájený na kostičky a cukr. Hmotu rozdělíme na tři díly. Do jednoho dílu dáme drcené sušenky do druhého nadrcené lentilky a třetí neochucujeme...
víceGuláš z králičího masa
Nakrájíme cibuli nadrobno, osmahneme, přidáme menší kousky osoleného králíka a opečeme dočervena po obou stranách. Opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu vydusíme na tuk,...
víceCelerová s masoxem
Omytý celer nastrouháme nahrubo. Z tuku a mouky připravíme jíšku, rozředíme vývarem z masoxu, přidáme celer a vaříme asi 15 minut. Zjemníme mlékem a žloutkem, zakapeme citrónem. Posypeme...
víceJezerní pstruh
Pstruha opláchneme a osušíme, odstraníme prsní ploutve. Rybu zevnitř opepříme, potřeme jednou lžičkou oleje, dovnitř vložíme 3 plátky citrónu, položíme na plát alobalu. Koktejlová rajčata...
víceMeruňkový dip
Scedíme kompot z meruňek a rozmixujeme, přidáme nasekanou cibuli, ocet, chilli, zázvor, sůl a pepř. Dobře promícháme a necháme odležet v chladu. Podáváme k masům.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele