- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Hvězdné galetky
Polovinu ztuhlého máslo promícháme s moukou na drobenku, přidáme sůl, studenou vodu a citrónovou šťávu. Hněteme tak dlouho až je těsto spojeno v hladkou hmotu. Dáme do chladu. Vyválíme plát,...
víceVařený hrách
Hrách přebereme, propláchneme, předem namočíme a uvaříme doměkka. Během vaření hrách nepromícháváme ani nedoléváme vodu, nestejnoměrně by se uvařil! Vodu solíme až nakonec. Po uvaření hrách...
víceKávový krém
Kávovou čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě. Smícháme s cukry a mascarpone. Tři lžíce vody přivedeme k varu, rozpustíme v ní instantní kávu a necháme vychladit....
víceDrožďová s ovesnými vločkami
Vločky přebereme a uvaříme ve slané vodě doměkka. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na tuku, přidáme rozdrobené drožďí a za stálého míchání smažíme než začne červenat a vonět. Přidáme...
víceObrácené řízky
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a rozšlehaných vejcích. Osmahneme na oleji z obou stran a dáme do zapékací nádoby. Na oleji opečeme nakrájenou cibuli,...
víceFideos a la catalana
Ve větší pánvi rozpálíme olej a na prudkém ohni osmažíme bůček nakrájený na 1 cm silné plátky, dozlatova. Přidáme nasekanou cibuli a 5 minut smažíme, dokud nezměkne. Přimícháme protlak,...
víceKoláč z jáhel
Heru vymícháme s cukrem a vejcem, přidáme nastrouhané brambory a umleté jáhly. Za stálého míchání přilijeme mléko a nakonec mouku s práškem do pečiva. Dochutíme vanilkovým cukrem a citrónovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele