- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Pizza s tuňákem
Sekaná rajčata z konzervy rozdělíme na rozválené těsto. Cibuli nakrájíme na kolečka a smažíme na oleji, až zesklovatí. Rozložíme na rajčata, konzervu tuňáka slijeme, rybu natrháme a rozložíme...
vícePaštika z uzeného lososa
Plátky lososa pokrájíme na úzké proužky, vložíme do mixéru, přidáme sýr, citrónovou šťávu, pažitku, kopr, lžičku sušeného kopru a mixujeme, až vznikne hladká hmota. Opepříme, přendáme do...
vícePlněné papriky v ořechové omáčce
Sušené papriky ancho máčíme 30 minut v horké vodě, až změknou. Odkrojíme stopky a vyjmeme semena, dáváme pozor, aby papriky zůstaly neporušené. Bramboru oloupeme a nakrájíme na kostičky. Ve...
víceHoubovka po italsku
Očistíme kapustu a spaříme jí v horké vodě. Nakrájíme na nudličky a podusíme na másle, zalijeme horkou vodou, přidáme na plátky pokrájené houby a rajčata nebo rajský protlak. Promícháme a...
víceArtyčokový salát s cizrnou
Cizrnu necháme přes noc máčet ve vodě. Fazolky blanšírujeme asi 5 minut, aby byly křupavé, scedíme a zchladíme ve studené vodě, příčně rozpůlíme. Cizrnu uvaříme ve vodě, ve které se máčela ...
vícePiškotový koláč s malinovou zavařeninou
Ve vodní lázni šleháme žloutky s cukrem, když směs zhoustne, hrnec vyjmeme z vodní lázně a šleháme do vychladnutí. Přidáme sůl, nastrouhanou citrónovou kůru, sníh s moukou a pudinkový prášek....
víceVločková s rajčatovým protlakem
Vývar osolíme, uvedeme do varu a zavaříme do něj vločky. Vaříme do změknutí, potom přidáme protlak a necháme přejít varem. Posypeme petrželkou a každou porci posypeme strouhaným sýrem.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele